Андреа замина на ски почивка в Банско, но случайни кадри от хотелската й стая втрещиха всички!

Половинката на Кубрат Пулев - Андреа си взе заслужена почивка след нервите покрай наградите на телевизия "Планета" и се отдаде на релакс в Банско. Певицата замина за няколко дни на ски туризъм, но случайни кадри от хотелската й стая втрещиха всички, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_336704" align="alignright" width="300"]Андреа Андреа - лъскава отвън, бубарак отвътре[/caption]

Оказа се, че Андреа напълно отговаря на приказката - фасадата прекрасна, но отвътре гнило. Както добре виждаме на снимките, любимата на Кобрата се е барнала подобаващо и не спира да си прави селфи след селфи, и да се снима с фенове на ски пистите. Не така лъскаво и изрядно е в хотелската й стая обаче.

"Каква е тази кочина, бе?! Виждате ли в какво си е превърнала стаята? Какви са тези натурии и боклуци - ужас!", коментират нейни почитатели под една от снимките й. В манията си да си прави селфи, Андреа се е щракнала по сутиен, но със скиорски очила в стаята си, без обаче да забележи, че в огледалната повърхност на очилата ясно се вижда хаосът, който цари в помещението.

[caption id="attachment_336705" align="aligncenter" width="220"]Андреа повече се снима, отколкото да кара ски, но това са подробности Андреа повече се снима, отколкото да кара ски, но това са подробности[/caption]

Разпилени навсякъде дрехи, остатъци от хранителни продукти и какви ли не други натурии изпълват стаята на Андреа, която наистина изглежда така, сякаш е обитавана не от уважаваща себе си "звезда", а от семейство цигани.

[caption id="attachment_336706" align="aligncenter" width="300"]Маце, можеш ли изобщо да мръднеш със ските, или само позираш?! Маце, можеш ли изобщо да мръднеш със ските, или само позираш?![/caption] [caption id="attachment_336707" align="aligncenter" width="300"]Ето я и култовата снимка, станала за подигравка. Вижте през очилата на хубавицата! Ето я и култовата снимка, станала за подигравка. Вижте през очилата на хубавицата![/caption]

"И после се чудим защо Кубрат Пулев още не й е предложил брак. Какъв брак, какви пет лева?! С такава жена "разтури къща", да не е луд да се хване?! То не може само визията си да гледаш и да работиш с фотошопа. Ами поприбери си малко парцалите и боклуците, бе, Андреа! Цял свят ли искаш да те види каква си "чистофайница"?!", с насмешка коментират зевзеци в интернет.

[caption id="attachment_336708" align="aligncenter" width="300"]Андреа отново нагласена и отново позира, но това за нея отдавна вече не е новина Андреа отново нагласена и отново позира, но това за нея отдавна вече не е новина[/caption]

Така и не стана ясно защо Кубрат Пулев не придружи Андреа на ски ваканцията й в Банско, още повече, че двамата няма да бъдат заедно и след завръщането й в столицата. Само ден по-късно певицата заминава за Турция, където ще пее навръх празника на жените осми март.