Веселина Пеева е решена да стане съпруга на Веселин Маринов.

Скандалната връзка на Веселин Маринов и Веселина Пеева от Добрич лъсна преди няколко месеца. Последваха към разкрития за отношенията им и хората, замесени в тях. Палавата Веска успя да докаже, че за майка хич не я бива. Сега, обаче, е решила да се пробвал като съпруга на естрадния трубадур, научи kliuki.bg. [caption id="attachment_384222" align="alignright" width="260"]Веска май ще убеди Веселин Маринов и за сватбата Веска май ще убеди Веселин Маринов и за сватбата[/caption] Преди дни Веселин Маринов призна в свое интервю, че има жена до себе си и се чувства страхотно с нея. Имена не бяха споменати, но надали някой вече не знае за кого става дума! Веселина доста сериозно е оплела в мрежите си естрадния трубадур и той е готов на всичко за нея. А съвсем скоро тя ще поиска нещо много повече от фалшива експертиза за родителска годност или фиктивен трудов договор. Пеева съвсем на сериозно се гласи да сключи брак с певеца. Не е ясно дали той е уведомен вече за тези нейни намерения или тепърва ще разбира. Това сякаш е без значение за добричлийката, която вече се подготвя за щастливото събитие. Тя е споделила намеренията си с най-близките си жени и дори ги е поканила за шаферки! Трите дами, които ще имат тази привилегия на евентуалната бъдеща сватба на Веселин Маринов и Веска, са все самотни дами със спорна репутация. Те стискат палци тяхната дружка да има повече късмет и да успее да задържи за дълго естрадния трубадур, който си е истинска златна мина, пише hotarena.net.

Първата сигурна шаферка е сестрата на Пеева Емилия.

Преди десет години тя прави това, което Веска направи преди няколко месеца - зарязва мъжа и дъщеря си. При нея официалната причина е не друг мъж, а желанието й да работи зад граница. Тя стяга куфарите за Германия, където се подвизава като чистачка в училище. За втората сигурна шаферка се сочи братовчедката на бъдещата булка Ема Тодорова. Дамата има вид на представител на малцинствата заради тъмния цвят на кожата си. Тя се подвизава като приемен родител. Както знаем, за някои групи в нашето общество, тази професия е превърната чисто и просто в бизнес. А вместо да гледа повереното й дете, Ема по цял ден виси в интернет и яростно защитава роднината си и Веселин Маринов, коментирайки публикациите за тях. Третата шаферка е не по-малко скандална и перфектно се вписва в цялостната картина. Това е Светлана Иванова, близка дружка на Пеева. Приятелството им явно е толкова силно, че Светлето се навива да лъжесвидетелства, за да защити палавата Веска. Както знаем, срещу нея се води дело за физически тормоз над децата й.

Всички свидетели потвърдили грозна случка,

само Иванова започнала да си измисля пред съда. Заради това нейно деяние, което си е престъпление, срещу нея било образувано досъдебно производство. Тя избягала от ударите на закона в Германия. Сега тя има издадена заповед да бъде арестувана, ако реши да се върне в родината си. Това ще се окаже голяма пречка да присъства на сватбата. Но нищо чудно Веселин Маринов да задейства връзките си в МВР. Между другото, Светлана има два приключили брака по сметка зад гърба си. Преживява с издръжките, които е изврънкала от богатите си бивши съпрузи. Към цялата тази картина на най-близките дами на Веселина няма как да не добавим и майка й Елена. Тя е на седмото небе, че може да се сроди с естрадния трубадур. Когато дъщеря й Веска е на 17 години, майка й заминава на гурбет в Гърция. Връща се чак миналата година и сега чака с нетърпение да стане свекърва на певеца. Нищо чудно всички тези дами да се окажат на хранилка при Веселин Маринов, ако Пеева успее да го прекара под венчилото. Бомба! Веселин Маринов и Веска стягат сватба, шаферките вече са налице (Вижте ги) - Снимка 2Бомба! Веселин Маринов и Веска стягат сватба, шаферките вече са налице (Вижте ги) - Снимка 3Бомба! Веселин Маринов и Веска стягат сватба, шаферките вече са налице (Вижте ги) - Снимка 4Бомба! Веселин Маринов и Веска стягат сватба, шаферките вече са налице (Вижте ги) - Снимка 5