„Аз много го обичам“ – обясни се в любов на най-желания мъж  в републиката любимецът на редица поколения. Васил Найденов бе гост във „Вечерното шоу“  с Георги Любенов по БНТ, а за изненада на всички се появи не кой да е, а самият Евгени.

Кеца упрекна Евгени, че не се усмихва. Според него той има чар и трябва да го показва. Ергенът се оказа любимец и на други знаменитости. Стефан Димитров и Богдана също много го харесват.

Бомба! Васил Найденов се обясни в любов на друг мъж

Васил Найденов го покани да е част от негов концерт. В момента изпълнителят на „Телефонна любов“ е сред най-желаните и  най-скъпо платените изпълнители у нас. Билетите за концерт са дори по-високи от тези на Лили Иванова, но търсене има.

Наскоро той отпразнува 73-годишен рожден ден. Празникът отбеляза във ВИП апартамент  на грандиозен хотел. Импресариото му Ивайло  Манолов му бе спретнал специална изненада. От екипа си получи марково шампанско за 300 лева и разкошен пищен букет с 21 бели рози, както и маркови кецове, които да му отговарят на прякора. Естрадният доайен празнува рождените си дни в тесен кръг, не обича шума и показността.

Източник: marica.bg