Преслава предизвика сърдечна аритмия у феновете си с тази новина

Една от най-любимите поп фолк певици, с най-много награди от различни фестивали хвърли бомбата, че зарязва чалгата

Само че след минута мълчание добричлийката допълни, че това ще е временно. Колко време обаче ще трае паузата й, звездата не уточни.

А с допълнителното обяснение накара феновете си да се отдъхнат временно, защото стана ясно, че Преси не се отказва категорично от музиката и пеенето, за да стартира друг бизнес.

Просто вече ще пее само фолклорни песни, а не такива от кръшния жанр.

Това потвърди и нейната сестра, народната певица Ивелина Колева. Тя допълни новината, че двете влизат в общо студио, за да правят не една, а цели три народни песни.

Много от последователите на двете певици знаят, че те имат общо три дуета, което са приеха много добре от публиката.

Не се знае кое е подтикнало Преслава да предприеме драстичен завой в музикалната си кариера. Официалната й версия е, че иска да опита нещо ново, различно и то заедно със сестра си, с която много се обичат и си помагат.

Народната певица Ивелина Колева е с три години по-голяма от Преслава. Зад гърба си тя вече има три самостоятелни албума с народни песни.

Неофициалната версия е, че мъжът на Преслава Павел Лазаров е много ревнив и не иска жена му вече да се мята пред пияните клиенти на нощните заведения, където извива глас. А да пее пред по-отбрана публика и фестивали.

Източник: Crimesbg.com