Красивата водеща Виктория Петрова не издържа и отправи сериозна заплаха!

Същинска бомба е на път да избухне в телевизия bTV заради красивата водеща и партньорка на Юксел Кадриев - Виктория Петрова. Тя отправи сериозна заплаха за напускане, която от устите на колегите вече стигнала и до прякото ръководство на новините, разкриха източници от медията.

Виктория Петрова от седмици не можела да си намери място от яд, че в телевизията пристига не друга, а нейната най-голяма врагиня в лицето на Лиляна Боянова, която е новото лице на новините през уикенда. Причината Виктория Петрова да е извън кожата си е фактът, че именно Лиляна Боянова е жената, предизвикала развода на Виктория със съпруга й Добромир.

[caption id="attachment_313783" align="alignright" width="300"]Виктория Петрова заплаши с напускане. Току-виж обаче наистина й се наложи... Виктория Петрова заплаши с напускане. Току-виж обаче наистина й се наложи...[/caption]

"Още, когато се разбра, че телевизията е отправила покана към Лиляна Боянова, Виктория Петрова изпадна в истерия. Тя до последно се надяваше нещо да се случи и двете да не работят заедно, но това не стана. Откакто Лиляна е в телевизията, по коридорите и в нюзрума е същински ад. Двете не могат да се гледат и постоянно се дъвчат за нещо като най-настъпателна е Виктория", разказват колеги на красавицата Виктория Петрова.

Накрая нервите й не издържали и Виктория Петрова с крясък изстреляла към няколко свои колеги, че или Лиляна ще си хваща пътя, или тя щяла да си грабне шапката и да напусне. Работа винаги щяла да си намери, тъй като рейтингът й бил отличен.

"Виктория Петрова се изпусна пред колеги, но знаете какво е в медиите, пък и във всяко едно работно място. Клюката тръгна и вече стигна до ушите на шефовете на новините. Все още не е воден разговор с нито една от двете, но той предстои в най-скоро време, защото поведението им само може да навреди на телевизията. В крайна сметка или ще седнат и ще се разберат, или наистина една от двете няма да има място в bTV", коментират източници от нюзрума.