Ваня Цветкова не издържа и изригна, скандалът е голям!

Голям скандал се заформя в шоуто "България търси талант", след като актрисата Ваня Цветкова не издържа и изригна публично пред колегите си от журито. Причина за гнева на Ваня Цветкова е колежката й - чалгаджийката Есил Дюран, чието непрестанно лигавене дойде в повече на сериозната актриса.

Ваня Цветкова и Есил Дюран не си симпатизираха още от началото на шоуто и това беше видно, както за колегите им Асен Блатечки и Любен Дилов - син, така и за цялата зрителска аудитория на предаването. Двете не пропускаха да си разменят хапливи реплики, а от погледите им личеше, че не се дишат.

[caption id="attachment_314817" align="alignright" width="300"]Ваня Цветкова Ваня Цветкова не издържа и изригна[/caption]

Днес обаче напрежението ескалира и Ваня Цветкова заяви чувствата си открито в лицето на Есил Дюран. "Есил, не мога да те понасям", каза Ваня Цветкова на колежката си като обоснова думите си с факта, че Есил Дюран е ненадмината лигла и позьорка, а вечната й усмивка е по-скоро нагласена и изкуствена, отколкото действително чаровна.

Като чула думите на Ваня Цветкова, Есил Дюран първоначално останала със зинала уста от изненада, но после решила, че Ваня Цветкова се шегува и го приела на майтап. Есил била убедена, че Ваня Цветкова й симпатизира, макар че Асен Блатечки и Любен Дилов - син отлично проумели чувствата на актрисата.

Симпатизанти на Есил Дюран пък скочиха срещу Ваня Цветкова с обвинението, че не певицата, а самата тя позира и преиграва в шоуто, а сериозният й вид е просто маска за печелене на уважение и симпатии.

"Как не?! Тая Есил Дюран втръсна на всички. Да не е абонирана за жури, че всяка година трябва да й гледаме физиономията по телевизията. Като певческата й кариера запада, търси други начини за постигане на слава. Тя и Любен Дилов - син са най-досадните и противни лица по телевизията. Няма ли кой да ги изгони вече", пишат възмутени потребители по форумите, в защита на Ваня Цветкова.