Скандалите във "Фермата" са гарантирани за зрителите, още повече, че започнаха от самото начало на формата. Един от първите потърпевши беше самият продуцент и водещ Андрей Арнаудов, който бе публично и добре "нахранен" от една от участничките.

Всъщност това е Милена, която нямаше късмет и трябваше да напусне шоуто още в първите дни. Дали от яда си, или от друго, но Милена не пропусна да коментира Иван и Андрей като заяви, че Христов бил веселяк и пускал майтапи, но Арнаудов бил сухар и половина.

"Кисел и намусен е досущ като скумрия. Стоеше встрани от нас и изобщо не можеше да се забавлява. Виж, Иванчо е друга бира, много повече го бива", сподели Милена, която вече ще гледа предаването от дивана в дома си.

Друга участничка пък имаше късмета да остане в предаването, но изпадна в депресия от потресаващо мизерните условия, с които не била свикнала. Това е 28-годишната Аксения, която гледаше като ужилена, а после изпадна едва ли не в ступор и се разрева.

"Хайде, стига лиготии, аман! За пари сте отишли там, а искате в палат ли да ви настанят?! Да не си Бионсе, ма?! Като не ти изнася, бягай у вас и остави борбата на силните хора", насметоха я в нета.