Красивата и талантлива Невена Цонева изпадна в депресия след жестокото съобщение, което получи!

Невена Цонева взе неочаквано решение, което втрещи всички. Красивата и даровита певица смята да се откаже доброволно и да напусне сцената на "Гласът на България". А причината за това е скандален SMS, който я извади от равновесие преди броени дни. Това разкриха хора от екипа на предаването, свидетели на личната драма на Невена Цонева.

Скандалното в случая е не само текстът на съобщението, а най-вече фактът, че то е изпратено от една от най-популярните млади певици в България. Очевидците от екипа на шоуто категорично отказаха да назоват името на подателката, за да не предизвикат още по-голямо напрежение между нея и Невена Цонева, но издадоха какво пише в съобщението.

[caption id="attachment_329907" align="alignright" width="300"]Невена Цонева Невена Цонева си срина и реши да напусне шоуто след тази злоба срещу нея[/caption]

"Каква певица си ти?! Имай малко гордост и не драпай пак за същата сцена, която те е направила победител. Веднъж щом не си се лансирала, не Слави Трифонов, а и Господ не може да ти помогне!" - това гласял дословно SMS-ът до Невена Цонева, която е тотално срината след получаването му. Хубавицата изпаднала в тежки размисли, тъй като не искала да се излага пред колегите си от гилдията. И спонтанно решила - напускам шоуто!

"Всички полудяха. Та Невена е най-добрата от всички участници в този сезон на "Гласът на България" и няма нищо общо с истината твърдението, че е влязла с връзките на Слави Трифонов, нито пък, че е нагласена да победи. Момичето просто не е от онези псевдо звезди, които се самозабравят и пожела отново да премери сили с другите, за да прецени реално възможностите си и мястото си на сцената. Тя не иска да получава нищо даром - както прави отдавна подателката на циничното съобщение", коментират разгневени близките до Невена Цонева.

Те не губят надежда, че след разговора с половинката си Венелин Венков, журито в лицата на Орлин Горанов и Миро, и дори със самия Слави Трифонов, Невена Цонева ще преосмисли решението си и няма да се остави да бъде обезверена и отклонена от пътя си само заради злобата на една певица с доста спорно и скандално поведение.

"Всеки би се обезверил в началото, но вярваме, че Невена ще се освести и я чакаме на следващия концерт, за да натрие носа на злобарите и враговете си", категорични са хората от екипа на формата.