Явор Бахаров отново се озова на мушката на полицаите

Къдрокосият актьор пак е сгазил лука и  е арестуван. Полицаите в столицата са задържали Явор Бахаров в неделя вечерта. Информацията е потвърдена и от силите на реда.

Бахаров бил отведен с патрулна кола в сградата на 4-то районно управление в София. По непотвърдена информация той бил заловен да шофира отново с непозволени вещества в кръвта.

Последните години не са розови за актьора, той имаше непрекъснати проблеми със закона. Миналата година магистратите в Благоевград му дадоха условна присъда. Причината бе, че през 2020 година актьора бе заловен да шофира пиян  и дрогиран в Банско. В кръвта му бе открито не само солидно количество алкохол, но още кокаин и канабис.

След като получи условна присъда известния актьор направи шокиращо изказване в интервю по Би Ти Ви.Той призна грешката си, он обвини държавата, че няма по-солени закони, за да наказва такива шофьори като него.

Е, сега едва ли ще му  толкова широко около врата и дано държавата наистина да го остави зад решетките, за да си свърши добре работата. Свидетели на ареста са категорични, че Бахаров има нужда от лечение и да наистина да лежи зад решетките, за да си вземе поука и да се поправи.