Прекрасната Никол Станкулова смая всички с уникалната си нова фотосесия!

Най-красивото лице на Нова телевизия - синоптичката Никол Станкулова взриви мрежата с най-новата си фотосесия. Тя датира едва от броени дни, а вече се радва на небивал успех сред феновете на чаровницата. А те са толкова много не само заради красотата на Никол, а и заради блестящия интелект, който тя доказа, както с участието си в предишен сезон на Вип Брадър, така й с редовните й коментари в лайфовете с Ники Кънчев.

Никол за пореден път доказа на злите езици, че клюките по неин адрес са пълна лъжа и че тя действително сама изкарва парите си. "От години се издържам сама и никога не съм си търсила богат мъж", неведнъж е споделяла Никол, което днес се потвърди отново.

[caption id="attachment_330609" align="alignright" width="225"]Никол Никол е истинско съвършенство[/caption]

С уникалната си фотосесия като лице на известен столичен ресторант, Никол прибра солидна сума пари - но напълно заслужена според това, което виждаме на снимките. "Това момиче е истинско чудо. От лицето й струи рядка красота и излъчване, които нито една преекспонирана плеймейтка не може да постигне и насън. Дори прехвалената Николета Лозанова си гриже ноктите от яд, че не може да стъпи и на малкия пръст на Никол Станкулова", коментират видни столични фотографи, за които да работят с хубавата синоптичка е истинска чест и удоволствие.

В новата си фотосесия Никол е облечена дори повече от това, което сме свикнали да виждаме по снимките на известни родни красавици. От тялото й не се вижда почти нищо, освен стройните крака, но въпреки това снимките приковават не едно мъжко око.

"Естетика, стил и неподправена красота - това е самата Никол и това виждаме от новата й работа пред камерата. Браво! Родителите й с право са горди с нея", са едни от многото коментари под фотосите на хубавицата.

[caption id="attachment_330610" align="aligncenter" width="225"]Новата фотосесия на Никол е перфектна и с много стил Новата фотосесия на Никол е перфектна и с много стил[/caption] [caption id="attachment_330611" align="aligncenter" width="300"]Същинска принцеса Същинска принцеса[/caption] [caption id="attachment_330612" align="aligncenter" width="225"]Никол работи здраво и изкарва сама парите си Никол работи здраво и изкарва сама парите си[/caption] [caption id="attachment_330613" align="aligncenter" width="202"]Кукла... Кукла...[/caption] [caption id="attachment_330614" align="aligncenter" width="225"]Феновете луднаха по новите й снимки Феновете луднаха по новите й снимки[/caption] [caption id="attachment_330615" align="aligncenter" width="225"]С право Никол бе едно от любимите лица на Визаж С право Никол бе едно от любимите лица на Визаж[/caption] [caption id="attachment_330616" align="aligncenter" width="225"]Насладете се на последната фотосесия на хубавицата! Насладете се на последната фотосесия на хубавицата![/caption]

Припомняме, че Никол отскоро е сериозно обвързана със сина на столичен баровец, но двамата не живеят заедно. Както признава самата Никол, тя няма намерение да напуска родния си дом и да заживее с мъж на семейни начала, докато не е напълно убедена, че това е човекът за нея.