Християн Гущеров е в нокаут от поведението на Мария!

Бизнесменът Християн Гущеров буквално бе "застрелян" от новите снимки на благоверната му Мария, които тя светкавично разпространи в мрежата. След като от дълго време насам Мария го играеше примерна годеница и дори прие забраната на Християн Гущеров да работи нощем по чалга клубовете, милионерът се бе поуспокоил.

[caption id="attachment_321358" align="alignright" width="300"]Мария На Мария май й омръзна да го играе примерна годеница и родител[/caption]

Заради пословичната си ревност, Християн Гущеров и Мария неведнъж имаха тежки разпри, които обаче успяха да прекратят. Е, до днес! Защото лятото явно се отрази на Мара Отварачката и тя отново се върна към стария си стил - а именно, да навира в очите на всички разсъблеченото си тяло.

След като засне новия си видеоклип с Азис, Мария го удари през просото и започна отново да публикува свои фотосесии, на които е облечена в съвсем оскъдни парцалки. И този път Мария не пропусна да навири в очите на хората голите си крака, лъснали на показ от толкова къси панталонки, че и задните й части аха да изскочат.

[caption id="attachment_321359" align="aligncenter" width="200"]Мария отново реши да се превърне в изкусителка Мария отново реши да се превърне в изкусителка[/caption] [caption id="attachment_321360" align="aligncenter" width="202"]Християн Гущеров не я приема в тази провокативна роля Християн Гущеров не я приема в тази провокативна роля[/caption]

Застанала в твърде провокативни пози, Мария бълва ли бълва фотосите си във Фейсбук, откровено влюбена сама в себе си и собствената си прелест. И макар че доста може да се поспори по въпроса колко точно е играл фотошопът, за да докара на Мара Отварачката такива дълги бедра, Християн Гущеров изригна.

[caption id="attachment_321361" align="aligncenter" width="200"]Бизнесменът й постави ултиматум да се кротне Бизнесменът й постави ултиматум да се кротне[/caption] [caption id="attachment_321362" align="aligncenter" width="200"]Късите панталонки на Мария не скриват почти нищо Късите панталонки на Мария не скриват почти нищо[/caption]

Близки до Мария разкриват, че бизнесменът е твърдо против любимата му да служи за задоволяване на болните фантазии на поредния мераклия в мрежата. И дори поставил ултиматум на Мария - или спира да се чекне пред целия свят и се държи като сериозна и обвързана жена, или това може да е последното турне на Пайнер, което Гущеров й спонсорира.

Тъй като е обществена тайна, че само парите на Християн Гущеров пратиха Мария на тазгодишния тур по градовете и дори й осигуриха грандиозното откриване на турнето.

"В случая Мария започна да го играе като прасенцето, което пуснали под одъра, а то се качило отгоре. Тя обаче трябва да внимава, защото Християн Гущеров може да е влюбен, но не е идиот. И някой ден наистина може да й спре кранчето", коментират близки до Християн Гущеров и Мария.