Ани Цолова шокира всички с това, което направи!

Снимки на Ани Цолова се превърнаха в хит и буквално взривиха мрежата днес. Не, Ани Цолова не е спипана от папараци с любовник или на нудистки плаж, а като конкуренция на чалга певачките. Защото Ани Цолова реши да напомпа джуките си, та да не остане по-назад.

Не по-втрещени от гледката останали колегите на Ани Цолова в Нова телевизия, когато я видели да пристига на работа с видимо надути и издадени напред устни. Припомняме, че до днес Ани Цолова почти нямаше устни. Те бяха толкова тънки, че гримьорите изпадали в потрес какво да правят, за да личи поне гланца върху тях, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_320432" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова нямаше никакви устни[/caption]

Явно Ани Цолова обаче е решила да се превърне в яка мацка, макар и не в първа младост. Като начало тя започна зверска диета и тежки тренировки във фитнес залата, за да отслабне. И наистина - отдавна вече от предишната пухкава водеща няма и следа, а Ани Цолова е тънка като вейка.

Но слабото тяло явно вече не е достатъчно за Ани Цолова, която комплексирана от тънките си и крайно незабележими устни, отиде да ги напомпа с хиалуронова киселина. Процедурата е бърза и изобщо не е болезнена, а цената й варира между 400-500 лева, в зависимост от количеството и качеството на разтвора.

[caption id="attachment_320433" align="aligncenter" width="300"]Ани отново без устни Ани отново без устни[/caption]

Напомняме, че увеличаването на устните с хиалуронова киселина трае около година време, докато тя се разгради в организма. След това трябва да се постави нова инжекция.

[caption id="attachment_320434" align="aligncenter" width="300"]Забележете я тук обаче - разликата е очевидна Забележете я тук обаче - разликата е очевидна[/caption] [caption id="attachment_320435" align="aligncenter" width="300"]Анка също се напомпа и използва да пъчи джуки Анка също се напомпа и използва да пъчи джуки[/caption]

"Ани Цолова изуми всички. Колегите гледаха като треснати, защото я познават като общо взето консервативна и сериозна жена. Тя самата неведнъж се е смяла на джуките на Мара Отварачката и подобни екземпляри, а ето, че сега отиде и се направи като тях. Дано само не се увлече и да реши да утроява устните си, защото тотално ще се окепази", коментират служители на Нова телевизия.

Интересно какво ще бъде мнението на партньора на Ани Цолова - Виктор Николаев, когато я види?!