Тачо излезе от Къщата на Вип Брадър, но не спира да изненадва! Най-сюрпризирана обаче ще остане Жени Калканджиева

Стефан Манов - Тачо бе позорно изгонен от Къщата на Вип Брадър заради шамара, който отвъртя на бившата си любовница Зорница Линдарева. Седмици по-късно обаче той продължава да изненадва всички с откровения за брака си с Жени Калканджиева и отношенията си със Зорница Линдарева.

След като първоначално заяви пред Гала, че с брака му е свършено и ще се раздели с Жени Калканджиева щом тя напусне шоуто, Тачо започна да дава на заден ход. В последното си интервю само преди ден той призна, че обича жена си, но някои черти в характера й му тежат.

[caption id="attachment_327270" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Тачо разкри, че продължава да има чувства към Жени Калканджиева, а Зорница не означава нищо за него[/caption]

"За Жени Калканджиева няма дума като "извинявай" и "съжалявам" - тя никога не ми ги е казвала. Да, много пъти сме се опитвали да спасим връзката си, ходили сме дори на почивки само двамата, но в крайна сметка дори там пак се е стигало до разправии и скандали. Въпреки всичко аз много я обичам и съм готов да продължа живота си с нея ако тя скъса с любовника си", хвърли бомбата Тачо.

Той разказа, че самата Жени Калканджиева му е признала лично, че има връзка с друг мъж, чието име той и до днес не знае. Тачо сподели, че не е пожелал да се види с Жени Калканджиева и да заведе сина им при нея в деня на изборите, за да не я натъжи допълнително, тъй като е разбрал, че в момента Жени се намира в състояние на депресия.

Колкото до Зорница Линдарева, Тачо продължава да настоява, че ще заведе дело срещу нея ако тя не спре да твърди, че той й е посягал и преди шамара в Къщата на Вип Брадър. "Зорница Линдарева се показа като съвсем различен човек, откакто е в шоуто. Преди време се хванах с нея, защото беше кротка, добра и ме изслушваше, а аз се нуждаех точно от такава подкрепа. Няма да се лъжем - тя не е нито кой знае каква красавица, нито нищо. Отношението й ме привлече към нея, защото страдах заради кризата ни с Жени", разказа съпругът на Жени Калканджиева.

След като излезе от Къщата на Вип Брадър Жени Калканджиева ще има възможността да чуе думите на Тачо относно нея и съперницата й Зорница Линдарева, което увеличава шанса двамата с Тачо да се съберат и да изгладят различията си, коментират близки до семейството им.