Мими Иванова и Развигор Попов се разделят

Двамата имат най-дългия брак в музикалната гилдия, цели 48 години.

Двамата скоро издадоха нов музикален албум. Е, феновете им могат да са спокойни, двамата не се развеждат, продължават да са заедно, като досега.

Обичаното музикално семейство им предстои друг вид раздяла. Певицата и композиторът ще са разделени няколко месеца, защото ще са на другия край на света.

През този месец Мими Иванова заминава в Индонезия. Там тя ще е на почивка на екзотичния остров Бали, със семейни приятели. Миналата година естрадната легенда, със същата компания посети Занзибар, като празнува рождения си ден на брега на океана.

Пътешествието й ще продължи две седмици, но мъжът й няма да я придружи. После ще ес прибере за няколко дни в София и отново заминава в чужбина. Втората й точка ще е Австралия, която отдавна е мечтала да посети. Там тя ще пее пред българската общност в Сидни.

За тази държава ще лети повече от едно денонощие.Защо обаче е поканена без половинката си, не става ясно.

„Много се вълнувам, но това е едно предизвикателство пред мен! Далеч е, но съм готова да преживея всичко, което ми се случва и да дам най-доброто от себе си за българите, които живеят в Сидни. Дано проправя пътя, защото много малко мои колеги ходят там“, казва Мими Иванова.

А съпругът й заминава за Ямайка. Там ще гостува на дъщеря си Ина, зетя Кристофър, който е от островната държана и внучката си.

Източник: Ретро