Отново на голяма сцена ще могат да видят Слави Трифонов неговите почитатели. Това разкри Маестрото като обаче побърза да уточни, че не е категоричен в това и всичко ще зависи от здравето на Дългия и дали ще е в състояние да приеме участието.

Става дума за големия концерт на чаровницата Софи Маринова, който ще бъде малко след изборите - на осми октомври. Заедно със Софка там ще се изявят приятелите й от Ку-ку бенд, както и колеги като Коцето, Преслава, разбира се Устата, с когото имат доста дуети. Най-големият хит обаче се очаква да бъде именно Слави Трифонов.

Слави е обещал да излезе само за една песен и тя е ясна на всички - "Единствени". С този хит навремето двамата със Софка се представиха дори на "Евровизия" и макар да не спечелиха, парчето беше доста въртяно, особено по клубовете. Предполага се, че и да излезе на сцена, Слави ще пее седнал на стол, както го правеше преди.

Знаем, че последната му такава изява беше през 2018-та като тогава изкара седнал почти целия концерт на стадиона "Васил Левски". Дългия има проблеми с краката и ставите, което налага да прекарва повече време в седнало положение, защото болките при движение понякога са нетърпими.

"Не мога да потвърдя със сигурност, но и не отричам участието на Слави. Всички ще се радваме да го видим там", каза Маестрото, който продуцира концерта на Софка.