Емо Каменов шокира съквартиранти и зрители с истината за себе си!

Здравенякът на Биг Брадър Ол Старс Емо Каменов направи скандално разкритие, с което втрещи всички. Победителят от "Къртицата" се похвали със скрити факти за себе си, от които стана ясно, че изкарва парите си не само като охранител. Всички вече знаем, че мъжагата от Монтана работи като гард и дори е участвал в снимките на филма "Непобедимите" като един от охраната на звездите.

Наяве обаче лъсна и друга истина, каквато малко хора бяха очаквали от него. Привидно консервативният и патриархално настроен Емо Каменов се изявявал като актьор, но във филми за възрастни. Емо Каменов вече навъртял стаж в няколко розови ленти като по-популярните от тях са "Нощта на деветте жрици" и "Лека жена".

[caption id="attachment_330471" align="alignright" width="300"]Емо Каменов Емо Каменов се снима във филми за възрастни[/caption]

В последният филм Емо Каменов участвал в масови сцени и влязъл в образа на садистично настроен тип, който се гаврил с няколко момичета. "Страшна работа беше това, ей - като гледах записа видях, че всичко ми се вижда - и "жезъла" и задницата. Всичко си беше лъснало на показ", хвалил се Емо Каменов пред свои приятели от Монтана.

Иначе здравенякът живее съвсем нормално, дори по-скоро скромно. Вместо да се премести в столицата и да се гмурне в светския живот на хайлайфа, Емо Каменов предпочел да остане в родната си Монтана. Нещо повече, той живее с баща си, който страда от тежко заболявене и Емо Каменов се грижи за него. Тъкмо на татко си той предоставил цялата печалба от "Къртицата", разкриват съседи на охранителя.

Оказа се, че това е и причината Емо Каменов да влезе в Къщата на Биг Брадър Ол Старс - хонорарът от шоуто му бил необходим, за да осигури допълнителни средства за лечението на баща си. Колкото до личния му живот, Емо Каменов призна неотдавна, че в момента има сравнително нова връзка с неизвестна жена, но още не може да забрави бившата си любов.

"Тази жена ми разби сърцето. Много я обичах и за мен тя означаваше всичко на света. Животът обаче продължава и знам, че трябва да вървя напред, въпреки че още ме боли понякога. Но знам, че с времето и това ще мине", споделя железният Емо Каменов.