От ноември миналата година Ива Софиянска - Божкова не се беше появявала в мрежата. Тогава тя го направи, за да честити рождения ден на мъжа си - Антон Божков, със снимка, която разсмя мнозина (може да я видите тук - с представителите на фауната)...

Днес, след толкова дълго мълчание, тя избухна с порция фотоси и дори новина. Щерката на бившия столичен кмет Стефан Софиянски пусна снимка на своето младо Аз - преди години, когато беше лице на предаването "Мело ТВмания".

Да, едва ли мнозина ще я разпознаят тук, макар че като гледаме чертите на лицето й, не са особено променени. Промяната е в косата, която преди Ива носеше дълга, дълга като на Рапунцел, а от доста време залага основно на късия и дори възкъсия стил.

Причината за тези носталгични спомени е сбирка на екипа на Мело ТВмания, която се е състояла наскоро. Вътре виждаме, както Ива, така и Алекс Сърчаджиева, Петя Дикова, Йоанна Драгнева, Ники Илиев, Кака Лили (Лилия Вучкова) с мъжа й и други. А загатването е, че старият екип е напът да стане нов.

Дали предаването наистина ще се върне на екран и под каква точно форма, предстои да видим. Но определено проектът се пече и е вече почти готов.