Отново се събраха. Саня Борисова и Ники Илиев отдавна са разведени, но истината е, че никой от тях не успя да си намери половинка през всички тези "сингъл" години. Стигна се дотам, че да нарочат и Саня за минала на други бряг като сестра й, която си призна предпочитанията отдавна.

Ники Илиев също не се обвърза с никоя, а всички слухове за негови интимни партньорки след развода, се оказаха лъжа. Е, затова и няма нищо чудно, че със Саня пак намериха път един към друг, може би вече по-опитни и "пораснали"...

Както знаем, Ники участва като актьор в новия филм на Борисова, а тя е режисьор. Малко са си сменили ролите, но се чувстват добре в това предизвикателство, призна Саня и добави, че в началото са прехвърчали искри, но всичко се е уталожило бързо.

"Имаше някакво напрежение в началото, което е нормално. А и сексът никога не е просто секс, винаги има някакви последици - било то приятни, или не. Всъщност той е много важен, това сливане с партньора е енергия и затова е крайно погрешно да го правим безразборно и просто така", казва Саня, но не обяснява дали говори само за филма си, който третира тази тема, или и за връзката си с Илиев.

Източник: Crimesbg.com