Жени Калканджиева и Стефан Манов - Тачо отново шашната всички, сагата им продължава!

Жени Калканджиева и Тачо - това е безпорно най-скандалното семейство у нас, което държи първенството вече няколко години. След дивите скандали, обиди и рев, на които зрителите се нагледаха във Вип Брадър, Жени Калканджиева и Тачо подадоха молба за развод.

Припомняме, че Стефан Манов натири съпругата си още след излизането си от Къщата и моментално скочи на манекенката Дани Димитрова. А Жени бе категорична, че повече не иска и да чуе за бащата на сина си.

[caption id="attachment_335463" align="alignright" width="225"]Жени Калканджиева Обичам те повече от бирата, написа романтично Тачо на Жени Калканджиева[/caption]

Какво видяха очите ни днес обаче?! Семейството на Жени Калканджиева и Тачо не само не е пред разпад, но двамата купонясват и пиянстват заедно, забеляза Kliuki.bg. В компанията на актьора Иво Аръков и още няколко авери, дивото семейство надигаше чаша след чаша на откриването на нов столичен клуб.

Коя е причината за сдобряването им?! Ще ви кажем - това е едно единствено изречение, написано от Тачо към Жени Калканджиева в социалната мрежа Фейсбук. И то гласи: "Обичам те повече от бирата, а аз наистина обичам бира!". Невероятно, но факт, че точно тази "романтика" на Стефан Манов просълзи шестата по хубост в света и я върна в обятията му.

"Като знам колко обичаш бира, значи наистина ме обичаш!", отвърна му Жени Калканджиева, а под тях заваляха коментари, хвалещи "пословичната" им любов. Да се неначуди човек...

[caption id="attachment_335464" align="aligncenter" width="300"]Ето ги купонджиите в компанията на авери и на Иво Аръков Ето ги купонджиите в компанията на авери и на Иво Аръков[/caption]

Явно обаче Стефан Манов е преосмислил поведението си и забежките по чужди жени, или просто се е уплашил, че разводът с Жени Калканджиева ще го доведе до просешка тояга. Припомняме, че още в Къщата на Вип Брадър хубавицата даде да се разбере, че апартаментът, банковите сметки и дори семейната кола са нейна собственост и без подкрепата й, Тачо жив ще го ожалиш.

[caption id="attachment_335465" align="aligncenter" width="300"]Диви и щастливи, но дали това ще продължи и занапред?! Диви и щастливи, но дали това ще продължи и занапред?![/caption]

Тепърва ще разберем как ще се развият нещата помежду им, а дотогава разгледайте снимките от скорошния им купон и сами преценете дали приличат на щастливо влюбени, или просто на партньори за по бира.