Преслава омачкала чаршафите на Фики Стораро и това провокирало кървавото меле с Бирмата!

Кървавото меле с Жоро Бирмата в нощта на наградите на телевизия "Планета" е провокирано от самата Преслава. Но не, заради фриволното й поведение на подпийнала жена в дискотеката, както се говореше до днес, а заради това, че тя е стигнала доста по-далеч. В яростта си към Бирмата, Преслава омачкала чаршафите на колегата си Фики Стораро и то няколко пъти.

Щом истината стигнала до ушите на Жоро Бирмата, той буквално превъртял и излетял към дискотеката, където бе афтърпартито на звездите на "Пайнер". А там стана, каквото стана.

[caption id="attachment_336251" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава омачкала чаршафите на Фики Стораро[/caption]

Припомняме, че още с влизането си в дискотеката, Жоро Бирмата видял как дългогодишната му любима Преслава се целува в устата с мургавия Фики Стораро. Отишъл при нея, дръпнал я и силно я изблъскал встрани, но Преслава не му останала длъжна.

"Кой си ти, че да ми търсиш сметка?! Точно пък ти ли?! Видях снимките с оная кокошка в ресторанта и ще правя, каквото си искам, с когото си искам", крещяла в изстъпление пияната до козирката певица, но Жоро Бирмата изобщо не я слушал. Той се обърнал и извъртял такъв тупаник на Фики Стораро, че единият му зъб директно изхвърчал на дансинга, научи Kliuki.bg.

След като видели какво се разиграва и чуи писъците на останалите клиенти на дискотеката, охранителите моментално дошли и погнали Георги Станоев. Без да ги е грижа, че това е милионерски син и каквото и да било друго, борчетата така се хвърлили върху гаджето на Преслава, че му сцепили главата.

Останалото вече е ясно - Бирмата бе закаран по спешност в Пирогов, а макар и бясна, Преслава хукна с него. Часове наред певицата клечеше до леглото на невярната си, но гневна половинка, въпреки че самата тя имаше нужда от помощ, защото в мелето пострада и нейният нос.

И цялата тази одисея заради една изневяра, едно отмъщение и едните омачкани чаршафи на Преслава и Фики Стораро.