Приятелка на Елена Кучкова разказа нечувани подробности за аферата й с Бареков!

Мистериозният политик, с когото плеймейтката Елена Кучкова има връзка, се оказа не кой да е, а скандалният Николай Бареков. Това издаде близка приятелка на Елена Кучкова пред сайта Хотарена.нет и подвигна завесата около отношенията им.

Месеци наред Елена Кучкова тръбеше наляво и надясно, че е лудо влюбена в политик, който не бил точно политик, бил разведен и по-голям от нея с 14 години - описание, отговарящо напълно на това на лидера на ББЦ, но кой смееше да предположи. Още повече, че Николай Бареков публично обяви връзката си с Мария Календерска, заради която официално се разведе със съпругата си Евгения.

[caption id="attachment_330102" align="alignright" width="300"]Бареков Бареков винаги си е падал по хубавите жени, но не иска да признае публично връзката си с Кучкова[/caption]

Оказа се обаче, че още след победата на Елена Кучкова на "Мис Плеймейт", двамата с Николай Бареков се срещнали случайно на светско събитие и искрата припламнала. Пръв въдицата захапал Бареков, но Елена Кучкова изобщо не се дърпала на ухажването му.

"Няма какво да се лъжем - интелектът на Елена не може да се сравни с този на Бареков. Затова и на него не му беше никак трудно да я омае. А и Ели неведнъж е казвала, че си търси богат мъж, с положение и власт, покрай когото да пробие и тя. Каква по-добра находка от лидера на ББЦ?! Днес обаче, когато връзката им излезе наяве, има огромна вероятност Елена да остане сама, защото едва ли Бареков ще иска името му да се свързва с подобен тип момиче. Репутацията му е от първостепенно значение, а и той е увлечен, но не и влюбен в Ели", разкрива пикантни подробности от аферата им приятелка на Елена Кучкова.

[caption id="attachment_330103" align="aligncenter" width="300"]Лидерът на ББЦ си харесал Елена след победата й в Мис Плеймейт Лидерът на ББЦ си харесал Елена след победата й в Мис Плеймейт[/caption]

По думите й, докато Елена Кучкова се радва като дете на подаръците и обгрижването на Николай Бареков, то той винаги внимавал, когато са заедно. Обикновено се срещали в дома й или в хотел, а той самият страшно внимавал някой да не ги засече заедно. Пред обществото и хората Бареков показвал единствено Мария Календерска, защото се срамувал да го свързват с обикновена плеймейтка.

Какво ще стане сега, когато името на тайнствения политик вече стана публично достояние и дали Елена Кучкова ще потвърди, или ще отрече слуховете, тепърва предстои да разберем. Както и дали Бареков ще остане с нея и няма ли да я захвърли по бързата процедура от срам и страх за политическата си кариера?!