Много можем да говорим за Благой Георгиев, а нещата, за които ще се сетим и ще кажем, са повече от цветни и разнообразни. Еле пък ако става дума за любовния му живот... Днес обаче Джизъса разтърси мрежата с нещо наистина мило и похвално.

Бившият футболист и ценител на женската хубост бе "хванат в крачка", но не с поредната мадама, а с пълна количка хранителни продукти. Които не купи за себе си, а за децата, настанени в един от столичните домове.

Бомба: ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Благой Георгиев взривиха мрежата!

Благо влезе в един от големите хипермаркети и излезе натоварен с препълнени с храна торби. Той ги натовари внимателно в колата си, след което поговори малко по телефона и се запъти да ги отнесе на децата в дома. Постъпката му наистина си заслужава похвалата и дано да продължава все така!

Любопитно е, че жена му - Полина Спасова, не беше с него, а би било добре Джизъса да я включи в благотворителните си каузи, най-малкото, за да я научи - все пак тя е доста по-млада от него.

Явно Георгиев иска да направи добро, преди да отпътува за снимките на Сървайвър. Знаем, че всяко добро дело помага на кармата ти - нещо, в което Благой Георгиев твърдо вярва (макар да има да изкупва доста грехове и пакости).

"Благо е велик! Обърне няколко жени наведнъж, а после иди и направи някое добро дело, че да се покае. Страшен образ е, няма равен", коментират с усмивка в мрежата.