Новият екранен любимец на младите - Филип Буков, нашумя от ролята си в "Откраднат живот", а оттогава славата му тръгна нагоре. Наскоро той се снима в доста провокативни сцени и с Диляна Попова, и с певицата Виктория Георгиева като тръгнаха слухове, че си ляга с някоя от двете (а защо не и с двете)...

Е, в крайна сметка това се оказаха измислици, а Филип наистина има сериозна приятелка, както самият той се реши да разкрие. Заедно са от няколко месеца, а на него му било крайно трудно да я свали и да я убеди, че не иска просто мимолетен флирт.

В момента двойката е заедно на почивка в Барселона, а Буков пусна няколко кадъра, на които обаче усърдно крие лицето на любимата си. Причината ли - ами оказа се, че мацката е известна у нас, но още не е сигурна в бъдещето им и не иска медиите да я хванат за "сензация".

"Изпълнявам нейното желание и се съобразявам с него. Самият аз съм готов да я покажа на момента и да обявя пред всички, че това е ТЯ. Сигурен съм в себе си и чувствата си, но разбирам, че й трябва време", сподели актьорът.

Преди нея, Буков е имал още една сериозна любов, но се разделили, защото въпросната искала деца и семейство, а той още не бил готов за това. Днешното му гадже обаче е с пет години по-младо и към момента едва ли си мечтае за потомство.