Николета Лозанова определено става за актриса, рони сълзи като многострадална Геновева!

Разводът на Николета Лозанова и Валери Божинов вече е на път. Двамата подадоха официално молба за разтрогване на брака си на 30-ти март като крак повлече футболиста. Валери поиска отпуска от отбора си, за да приключи веднъж завинаги нещата около развода си, а срещата му с Николета бе неизбежна.

Бившите вече съпрузи се видели два дни по-късно, на организирана среща с адвокатите си, разкриха източници, близки до Валери Божинов. Целта на "събитието" било да се определят последните изисквания на всеки от тях относно подялбата на имуществото, издръжката на Никол Божинова и не на последно място, да си дадат евентуален шанс за сдобряване.

[caption id="attachment_338427" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова се престави достойно за Оскар[/caption]

Валери Божинов категорично отхвърлил възможността отново да се събере с Николета Лозанова. Тя обаче - за всеобщ шок... проронила сълзи. "Не мога да кажа, че вече не обичам Валери, както го направи той. Това е бащата на дъщеря ми Никол и винаги ще е част от живота ми", умилила се плеймейтката дотам, че очите й се навлажнили.

"Каква актриса е само. Николета изигра ролята си на отчаяна съпруга отлично и дори бе готова да заблуди всички, че иска да продължи брака си с Валери. Разбира се, така тя ще излезе добрата и самоотвержена съпруга пред цяла България, а той ще бъде лошия. Валери обаче не поддаде. Не и този път", разказват източниците, близки до футболния ни национал.

В крайна сметка, като видяла, че номерът няма да мине, Николета Лозанова останала на първоначалната си позиция - иска издръжка за малката Никол в размер на 3000 лева и просторния апартамент, в който живееше семейството й.

Като нормален мъж и добър баща, Валери Божинов без колебания приел да остави огромното жилище на водещата на "Папараци", но при изричното условие, че то ще се води на името на Никол. От парите, придобити благодарение на спортната му кариера обаче, Николета Лозанова няма да получи и стотинка за лично ползване, като отсега нататък ще бъде принудена сама да работи за "насъщния" си.