Е, хайде, хаирлия да е! Николета Лозанова най-после успя да зачене от Ники Михайлов, с когото от години насам искат общо дете. Знаем, че вратарят е най-голямата любов на плеймейтката, която хлътва по него още като ученичка. Следват бурни страсти, раздели, други партньори и... ново събиране.

Николай още от началото се грижи като роден баща за Никол Божинова - щерката на НиЛо от Валери Божинов, а момиченцето го обича искрено. Само едно липсваше в отношенията им с Николета и това беше тяхно дете.

Бомба: Николета Лозанова яде за двама! Най-после зачена от Ники Михайлов! (той е на седмото небе - СНИМКИ)

"Каквото и да си говорим, Ники има две сестри, свикнал е с голямо семейство и от сърце искаше да стане татко. Особено от Николета, за да бъде детето им красиво като тях двамата. Радваме се, че най-сетне се получи", хвърлиха бомбата близки до двойката източници.

Самата Лозанова не е потвърдила новината от суеверие и това е нормално. Тя обаче винаги пуска послания в нета, а сега загатна за състоянието си с факта, че яде за двама и не й пука. Плеймейтката качи снимки, на които с апетит набива кроасани, паста и други калорични бомби, а знаем, че винаги е пазела фигура.

Тя не спортува и диетите са начинът й на живот. Е, за няколко месеца ще трябва да се откаже от тях, но това едва ли ще е проблем при това щастие...