Боби Михайлов става на 60. Това си е повод за сериозен празник и разбира се, семейството вече подготвя всичко до най-малкия детайл. С организацията се е заело бившото златно момиче и половинка на рожденика - Мария Петрова, която паралелно с останалото, не спира да се поти и спазва диети, за да се покаже в топ форма.

Тържеството на Михайлов ще е в скъп ресторант, а гостите около стотина. На почетната маса, разбира се, ще бъдат синът му Ники Михайлов с любимата Николета Лозанова и малката Никол Божинова. Дъщерята Бисера с мъжът й също ще са там, но не е ясно дали другата щерка Елинор ще смогне да се прибере от Америка.

Самият Боби Михайлов ще избере диджея или гост изпълнителите на партито, но отдавна знаем как се кефеше и денсеше на Преслава, така че не е невъзможно да е поканена и тя.

Скандалното обаче е, че твърдо нежелан на празника е големият Ицо. Христо Стоичков няма да получи покана, както и Любо Пенев, а и Петър Хубчев. Причината е ясна - имат конфликти покрай БФС от години и са в смразени отношения.

Поканени от Михайлов са Данчо Лечков и Емо Костадинов, а Наско Сираков е под доста голяма питанка.