Люси Дяковска веднъж завинаги зачеркна Камелия от живота си, но предателката отново напомни за себе си!

Люси Дяковска изстрада наистина много след жестокото предателство на дългогодишната си половинка Камелия Веселинова. Припомняме, че последната без капка жал изневери на Люси с щерката на Йорданка Христова - Ивана, с която заформи уж сериозна връзка.

Нещо повече - Камелия и Ивана дори планираха след месец да заминат на нещо като меден месец в Италия. Парите за който обаче, щяха да дойдат от личния джоб на Йорданка Христова.

[caption id="attachment_336404" align="alignright" width="300"]Люси Дяковска Камелия стигна твърде далеч с писмото си до Люси Дяковска[/caption]

След като Люси Дяковска се осмели преди дни да излезе в ефир и открито да разкаже за кошмара с Камелия, Веселинова моментално обърна плочата. "Не знам как съм позволявала на една сервитьорка да диктува и управлява живота ми. Поставих всичко в краката на Камелия и се отказах дори от кариерата си. Но всяко зло е за добро. Защото ако тя не ме беше предала и бяхме продължили заедно, сега сигурно щях да садя доматите за това лято", заяви иронично Люси Дяковска, а Камелия веднага побърза да й отговори.

Броени дни след интервюто на Люси Дяковска, тя получила съобщение по имейла си, което буквално я разтреперило. Било от невярната Камелия, разкриха новината близки приятели на певицата.

Какво било учудването и възмущението на Люси, когато прочела от Камелия, че й се извинява за причинената болка и иска отново да възобновят отношенията си. "Човек е наподвластен на чувствата. Те идват и си отиват, а ти до последно нямаш сила над тях и над самия себе си. С времето обаче мъглата се вдига и небето постепенно се прояснява. Сега знам какъв прекрасен човек съм имала до себе си, но още повече знам, че искам да го задържа", написала Камелия най-безсрамно.

Люси Дяковска обаче не само заявила, че няма да се хване на въдицата й, но изумяла от наглостта на бившата си. "Как се осмелява?! Как можа да си помисли да ме потърси и да наговори такива глупости. Тази жена е безнадежден случай", махнала с ръка бясната Люси Дяковска, но според близките й, още дълго ще се тормози заради новия опит на екс любимата й да заровят томахавките.