Светлана Гущерова показа, че "където не я садиш, там никне"... Съпругата на Християн Гущеров обикновено си седи вкъщи, както сама е признавала, или пътува някъде с мъжа си. Наскоро тя роди четвъртото им дете, а преди седмици се бе похвалила с романтична почивка със своя Мечо в чужбина.

Затова и никой не предполагаше, че ще я види точно тук и точно с тази персона. Бившата плеймейтка се нареди рамо до рамо не с кого да е, а със самата Илиана Раева и то на турнир по художествена гимнастика. Мдаа - нерде Ямбол, нерде... както и нерде Светлана, нерде гимнастика.

Бомба: Не е за вярване къде и с кого заснеха Светлана Гущерова! (СНИМКИ)

Но факт - Гущеровица получила покана да награди малките бъдещи златни момичета, защото подаръците са били от собствения й бранд. Мария Петрова - жената на Боби Михайлов и Мария Гигова също са били сред гостите, до които Светлето е имала честта да се докосне. Тя дори се похвали, че е успяла да размени няколко думи с Раева, макар че е много любопитно за какво имат да си хортуват двете...

Другото, което обсъждат потребителите в нета, е визията на Гущерова, която тук е лишена от обичайните филтри. И отлично се вижда как десетките пластични интервенции, направени по лицето й, не са й се отразили положително. Нещо повече - преди години блондинката изглеждаше далеч по-свежа, естествена и симпатична.