Наталия Симеонова не успя да сдържи сълзите си от постъпката на Денис Ризов!

Наталия Симеонова или както повечето хора са свикнали да я наричат Феята на любовта, безспорно е една от най-любимите телевизионни водещи. За жалост обаче късмета в професията й не се припокриваше с този в личния живот, семейството и любовта.

Припомняме, че в живота на Наталия Симеонова винаги е имало само един единствен мъж и това е бившият й съпруг и баща на дъщеря й Виктория - Денис Ризов. И докато музикантът от "Ахат" не си губеше времето през годините, сменяйки партньорките си, то Наталия Симеонова така и не успя да открие своята друга половинка.

[caption id="attachment_337042" align="alignright" width="300"]Наталия Симеонова Наталия Симеонова винаги е обичала Денис Ризов, но ето че и той й доказа чувствата си[/caption]

Оказва се обаче, че това не й е било необходимо, тъй като днес тя е изключително, неземно щастлива от развоя на събитията. Наталия Симеонова преди дни разкри най-щастливата за нея вест пред свои близки приятелки, а тя е, че предаването, което осмисли живота й "Предай нататък" отново се връща на екран. И то по същата телевизия като преди - Би Ти Ви.

Но фактът, че Наталия Симеонова стартира работата си отново на 21-ви март, не е най-голямата й радост. "Чудото" за нея е, че основна заслуга в това има самият Денис Ризов. Бизнесменът и музикант буквално обърнал света и направил дори невъзможното, за да върне майката на детето си в Би Ти Ви.

Доскоро това се считаше за напълно невъзможно, а Наталия се надяваше да намери нещо за себе си в конкурентната на Би Ти Ви - Нова телевизия. Тя се беше почти отчаяла, но тъкмо, когато прие съдбата си, тя или по-скоро Денис Ризов я изненада неочаквано.

"Никога не съм очаквала това от Денис. Вярно е, че сме близки и винаги ще бъде човекът, когото обичам най-много и на когото безрезервно вярвам, но не беше длъжен да го прави. Трогна ме. Не знам какво повече да кажа освен, че съм му страшно благодарна и го обичам още по-силно - ако изобщо е възможно", разкрила през сълзи Наталия Симеонова на най-близките си приятелки. Тръпнеща от вълнение пред старта на новия сезон.

А и как да не е развълнувана Наталия Симеонова, след като Денис Ризов "зад гърба й" провел поне дузина срещи с ръководството на телевизията и продуцентите, като в крайна сметка победи. И успя да извоюва огромно щастие за жената с главно "Ж" в живота си - без значение от "конкурентките" й.