Близо ли е краят на ерата на "клонингите"?! А дано!!! Това се молят потребители в мрежата, видели мацката, с която Галин се пусна и която очевидно е новата му приятелка. Браво и машалла, казваме и ние!

Чалга певецът и продуцент явно се е нагледал на изкуствени, пластмасови "чучела", писнало му е на шапката и... взе, че се влюби в съвсем естествено и дори "постно" момиче, както биха го определили феновете на филърите и на фотошопа.

Бомба!! На Галин му писна от изкуствени чучела и си хвана... (новата му е обикновена и даже "постна" - СНИМКИ)

Гаджето на Галин е с тъмна коса и абсолютно никакви корекции по себе си като първото доказателство за това е носът й, който е дори леко голям. Но признаваме, че стои добре на лицето и й дава чар, от който сами се "оперираха" половината чалгарки, водени от Преслава и Камелия...

Явно Галин е пораснал и е сменил теорията си, че жената до него трябва да е непременно руса, дребна и с крехки перфектни форми, както обясняваше редица пъти преди.

Припомняме и че за Галин отдавна се носеха слухове, че "плава и на двата бряга", но поне засега категорични доказателства за това няма - ако изключим "женската му постъпка" да си наблъска джуките с хиалурон.

Източник: Crimesbg.com