Мика Стоичкова изненеда всички, но най-вече семейството си!

Мика Стоичкова не спира с изненадите. Щерката на Христо Стоичков реши да подари най-неочаквания и нестандартен подарък на семейството си за Коледа - а именно да ги запознае с този, който в най-скоро време ще им стане зет. Мика Стоичкова за първи път представи на родителите си своята "голяма любов", както сама я нарича и която срещна в слънчев Маями.

Момчето, в което Мика Стоичкова е лудо влюбена, е родом от Маями и наследник на ултра богата фалимия. Това разкриха близки до дъщерята на Камата. Двамата се срещнали преди близо два месеца, но до момента Мика Стоичкова не обелвала и дума за любовта си, за да не стане така, както с Иво Аръков и връзката им да се провали.

[caption id="attachment_332181" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова подари най-прекрасния подарък на семейството си за Коледа - доведе им зет[/caption]

Припомняме, че докато беше в България, Мика Стоичкова имаше сериозни отношения с актьора Иво Аръков, но проблемите между двамата така и не можеха да бъдат преодолени. От една страна Иво Аръков изневери на Мика Стоичкова с актрисата Елен Колева и певицата Мария Илиева, а от друга самият Христо Стоичков надуши финансов интерес у момъка и бързо му сви сърмите.

Днес обаче Камата бил страшно доволен от избора на новия си кандидат-зет, който не само обичал силно дъщеря му, но вече й поискал ръката. Мика Стоичкова получила предложението за брак броени дни преди Бъдни вечер, а любимият й подарил огромен пръстен с диамант на стойност 200 000 долара.

Цялото семейство на Мика Стоичкова е изключително щастливо от това, че чаровницата най-сетне откри човека за себе си, а самата тя не спира да се хвали на приятелите си. Като вече се престраши да признае за любовта си и в социалната мрежа Фейсбук, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332182" align="aligncenter" width="225"]Ето ги влюбените гълъбчета - Мика и богатият й годеник Ето ги влюбените гълъбчета - Мика и богатият й годеник[/caption] [caption id="attachment_332183" align="aligncenter" width="300"]Щастливият Христо Стоичков между двете си щерки Щастливият Христо Стоичков между двете си щерки[/caption] [caption id="attachment_332184" align="aligncenter" width="300"]Обичана съм и обичам, както никога досега - това сподели сияещата Мика в мрежата Обичана съм и обичам, както никога досега - това сподели сияещата Мика в мрежата[/caption]

На страницата си Мика Стоичкова написа, че Дядо Коледа е донесъл нейния подарък доста по-рано от Коледа, но това е най-хубавото нещо, което е получавала в живота си - любовта на половинката й. Тя обаче още не иска да показва лицето на приятеля си публично, затова се е ограничила до публикуването на снимка със сенките на двамата, която ние пък ви показваме тук. Заедно с още фотоси на Мика и щастливата й фамилия.