Ако повечето от участничките в "Ергенът" очевидно са влезли във формата за слава и пиар, то има няколко, които откровено захапаха въдицата по Евгени Генчев. Една от тях е така наречената интелектуалка на предаването - Елена, която е готова и на главата си да застане, само да бъде забелязана от пианиста.

Евгени обаче, сякаш напук, нито веднъж не се е отнесъл с нея по по-специален начин, да не говорим за целувка по устните. Нищо, че Еленка му натика сама краката си, за да ги масажира и се опита да предизвика желание у него. Уви, не се получи.

Преди часове пък не друг, а майката на Елена се изпусна и разкри коя ще е победителката във формата. Или по-скоро коя няма да е! Тя постна в профила си новина от сайт със заглавие, че дъщеря й печели формата. А над поста написа: "Ама наистина ли?!"...

С този ироничен въпрос жената твърдо разкрива, че дъщеря й няма да е избраницата на Генчев. Защото ако беше тя, то за подобен издайнически пост, двете щяха да носят финансова отговорност към продукцията (знаем, че договорите за конфиденциалност са изключително строги).

Всъщност не е трудно и сам да се сетиш, че Елена, колкото и да е умна, няма да е победителката, защото на Евгени му липсва най-важното с нея - химия. "Няма ли химия, колкото и уважение пред акъла й да показва, няма да станат повече от приятели. Така е в живота, така е и на екрана", коментират зрители на продукцията.