Съпругата на Жоро Илиев - Мая Илиева разтърси с неочаквана истина за мъжа на живота си!

Съпругата на Жоро Илиев - Мая Илиева безспорно е една от най-популярните вдовици у нас. По-любопитна за обществото и от самата Дарина Павлова. Причината за това обаче не се корени единствено в щедрото наследство, оставено й от Георги Илиев след смъртта му, а във факта, че и до днес Мая Илиева не успя да срещне нова любов, която да я накара да забрави щастливите години с Главния.

Това разказаха и близки приятелки на Мая Илиева, пред които тя направила неочаквано разкритие. Красивата вдовица на шефа на ВИС-2 Жоро Илиев споделила, че дори и днес, години след убийството на любимия си, тя продължава не само да го сънува, но и да го вижда наяве.

[caption id="attachment_333753" align="alignright" width="300"]Жоро Илиев Мая Илиева продължава да вижда лицето на Жоро Илиев дори и наяве[/caption]

"Образът на Жоро Илиев следва Мая навсякъде и сякаш я пази. Това сподели самата тя и е щастлива от този факт, защото той беше голямата й любов. Казвала е, че винаги, в моменти на трудност, Жоро сякаш се появява от небето и й дава съвети и напътствия. Стигало се е дотам, че вижда за секунди лицето му, дори с отворени очи", разкриват източници, близки до Мая Илиева.

Запознати с паранормалните явления отчитат, че това не са празни приказки, тъй като подобно нещо се е случвало с много други хора и техни близки. Обясняват го със силата на духовната връзка между двама души и разбира се, с продължението на живота и след смъртта.

Междувременно Мая Илиева няма как да я мислим. С огромното наследство, завещано й от Жоро Илиев, тя поне е осигурила не само своите, но и старините на наследниците си. Дори стана ясно точното местонахождение на хотела в Доминикана, който е собственост на Мая Илиева. Той се намира в град Кабарете и се състои от 12 апартамента.

Явно 12 е любимо число на вдовицата на Жоро Илиев, тъй като тя притежава още един хотел, оставен от него, само че в Австрия. Макар да е решен изцяло в старинен стил и баснословни цени на стаите, апартаментите в него също са 12.

"Да, Жоро бе предвидлив и разумен мъж, и от рано бе помислил за бъдещето на Мая, сякаш подозираше какво ще му се случи. Нищо, което й завеща обаче, не може да компенсира загубата му и Мая така и не успя да се влюби истински след него. Двамата бяха свързани и явно ще останат такива завинаги", коментират източниците.