Кубрат Пулев не крие, че е открил най-сетне щастието в личен план. Кобрата от години мечтаеше за семейство и деца, но дългата му връзка с Андреа някак го "спъваше". Накрая той взе единственото възможно адекватно решение и я заряза. А след това му потръгна.

Както знаем, той се влюби в Розали Петрова, която за сравнително кратък период го дари и със син, и с дъщеря. Спартак и Христина са най-важното за боксьора, който сподели, че много би искал синът му да го наследи в бокса, да го задмине в пъти и да стане велик шампион.

"Нормално е. Кой родител не иска децата му да побеждават, да вървят напред и да се развиват?! Аз имам много какво да покажа и да сам на Спартак в тази насока, моята си - бокса. Разбира се, ще се съобразя с това какво него го влече и няма да го насилвам. Но ще излъжа, ако кажа, че ще ми е леко ако щерка ми иска да се занимава с женски бокс. Категорично съм против това и ще направя всичко възможно да я убедя още от малка. Дъщеря ми боксьорка - не, благодаря!", смее се Пулев.

Той признава, че най-после се чувства осмислен и щастлив и това е благодарение не само на децата, но и на жената до него, която го научила как да обича и да бъде и мъж, и баща. Думите на Кобрата гарантирано са предизвикали гняв у Андреа, коментираха веднага нейни познати.

Източник: Crimesbg.com