Краси Радков и до днес не е забравил тази, която обичал безумно и с която първо е заживял заедно!

Комикът Краси Радков има дългогодишен брак със съпругата си Станислава. Двамата не крият, че се обичат и разбират добре, макар че до ден днешен на Радков му тежи едно - Станислава не иска да му роди дете. Улисана в напъните си да пробие като актриса, тя тотално загърбила майчинския инстинкт, без да си дава сметка, че биологичният й часовник върви все по-усилено.

Оказа се обаче, че Станислава не е голямата любов на Краси Радков. Въпросната дама е друга, при това доста известна у нас. Тя е първата жена, с която комикът е заживял под един покрив, а името й е... Деси Тенекеджиева.

[caption id="attachment_339661" align="alignright" width="300"]Краси Радков Краси Радков изживял голяма любов с Деси Тенекеджиева[/caption]

Новината се превърна в сензация, тъй като до сега нито един от двамата не е повдигал публично въпроса и не е обелвал и дума относно общото им минало. Истината разкриха колеги на Краси Радков от "Шоуто на Слави" като разказаха, че двамата още се срещат и не е изключено да пазят старата тръпка един към друг.

Краси Радков и Деси Тенекеджиева се запознали докато били студенти в НАТФИЗ, а искрата между тях припламнала почти веднага. "Двамата бързо се сдушиха, защото много си приличаха като характери. И Краси, и Деси бяха душата на компанията - остроумни, забавни, с изключително чувство за хумор и остър език. Всички много им се радваха, защото наистина си отиваха", разказват познати на Краси Радков.

[caption id="attachment_339662" align="aligncenter" width="300"]Деси Тенекеджиева отказала брак на комика Деси Тенекеджиева отказала брак на комика[/caption]

Само няколко месеца след старта на връзката им, те заживели заедно в студентската квартира на Краси Радков и останали заедно близо година. Всичко се разпаднало и двамата се разделили в мига, в който комикът предложил уж на шега брак на Деси Тенекенджиева.

"Краси наистина имаше намерение да се венчае за нея, но беше някак неуверен и обърна всичко на майтап. Дори шегата обаче изплаши Деси, която изобщо не беше готова за такава сериозна крачка. Не след дълго тя поговори с Краси и двамата се разделиха по нейно желание. И до днес обаче са в чудесни отношения, а работата им е причина да се срещат доста често из столицата", коментират източниците.