Кой не знае Мика Зайкова, кой не й се е радвал от сърце на чара и колорита?! Да е жива и здрава, бившата депутатка е на 82 години, но е все така енергична и жизнена. А очевидно и критична... Мика, която мнозина с обич наричат баба Мика, директно направи на две стотинки Ники Кънчев. При все, че най-вероятно двамата се познават и лично.

На Мика обаче хич не й пука и си го каза без заобикалки - иска си Михаил Билалов в "Стани богат", а не Ники Кънчев. Защото вторият, макар и да е първият водещ на предаването у нас, не можел да се сравни по интелект, ерудиция и спокойствие с Билалов.

"Страшно ми липсва Билалов, с неговото тънко чувство за хумор, финес и класа. Сега Кънчев като води ми идват в повечко високите му тонове, граничещи с крясъци и тази постоянна нервност и превъзбуденост. Сякаш предаването изгуби много от предишния си интелектуален заряд, а не бива така", заяви Зайкова в профила си в мрежата.

Надали думите й са с понравили на Кънчев, далеч по-вероятно е да е останал като зашеметен, защото беше хипер щастлив от завръщането си. Но е факт, че и още доста зрители мислят същото като откровената Мика.

Източник: Crimesbg.com