Иво Аръков се опита да прикрие много неща, но лъжата му лъсна на показ!

Актьорът Иво Аръков е изричал лъжа след лъжа след края на връзката си с Мика Стоичкова и престоя си в Къщата на Вип Брадър. През цялото време той твърдеше, че е скъсал с Мика Стоичкова по собствено желание, тъй като не искал близките и познатите им да смятат, че е с нея по користни подбуди. Което всъщност се оказва точно така.

Скандалната истина за Иво Аръков всъщност е разкрита от самия Христо Стоичков, който месеци наред не може да се побере в кожата си. Камата разкрил пред приятели, че няма да остави "това момченце" да се измъкне по терлици, след като има дълг към него. Защото Иво Аръков дължи 20 000 лева на Христо Стоичков, пише вестник "Уикенд".

[caption id="attachment_329674" align="alignright" width="300"]Иво Аръков Търпението на Христо Стоичков към Иво Аръков вече се изчерпа[/caption]

Парите били взети от Камата на заем, докато Иво Аръков още имал връзка с Мика Стоичкова и разбира се, тя била тази, която убедила татко й да отпусне сумата на гаджето й. Парите били от съществено значение за Иво Аръков, за да отвори мечтаното си заведение за мексиканска храна в столичен мол. Христо Стоичков не бил очарован от идеята, но склонил, защото Мика обещала да следи лично развитието на ресторанта, а Иво Аръков да върне заема си на посочената от Камата дата.

Заведението обаче не потръгнало така, както очаквал актьорът. Но вместо да направи всичко възможно да се издължи или поне да се срещне очи в очи с Христо Стоичков и да помоли за извинение, Иво Аръков се покрил в дън земя. Седмици наред той шикалкавел, правел се на болен и какво ли още не, само за да избегне срещата с бащата на Мика Стоичкова.

Въпреки това, Христо Стоичков щял да му даде отсрочка само заради любимата си щерка. Докато обаче не разбрал от свои близки познати за спорната ориентация на актьора. И това вече преляло чашата.

В крайна сметка истината излезе наяве и тя е, че Иво Аръков не влезе във Вип Брадър, за да провери волята и характера си, а за да изпълни ултиматума на Христо Стоичков и да разплати дълга си с хонорара от 40 000 лева.

"Иво Аръков взе парите, но сега ще трябва да се раздели с половината от тях. Той се надяваше, че докато е в Къщата цели два месеца, Мика Стоичкова ще успее да убеди баща си да забрави за дълга, но това не стана. А Ицо е последният човек, който ще склони да подари хиляди на мекере като Ивчо. Примката около шията му се затяга още повече от това, че напоследък никой не му предлага роли в киното и театъра, а въпросът как ще се издържа оттук нататък го тормози постоянно. Грешката обаче си е негова - не биваше да взима пари, а после да се скатава", коментират близки до Мика Стоичкова.