Иво Аръков изплаши всички с признанията си в Къщата на Вип Брадър!

Актьорът Иво Аръков поднесе нова порция стрес на съквартирантите в Къщата на Вип Брадър, след Жени Калканджиева и Тачо, които ден по-рано "подпалиха" мястото с дивите си и просташки скандали. В Изповедалнята на Вип Брадър бившият на Мика Стоичкова се просна отмалял и проплака, че се чувства зле от няколко дни.

Притеснени сериозно за здравето му, хората от екипа на формата повикаха Спешна помощ, която прегледа Иво Аръков в самостоятелната стаичка. Иво Аръков сподели, че се чувства отпаднал, има болки в гърлото, повдига му се и му се вие свят. Очевидно не става дума за вирус обаче, тъй като лекарите още не са излезли със становище по проблема му.

[caption id="attachment_326459" align="alignright" width="300"]Иво Аръков Иво Аръков призна, че го е страх и дори получи пристъпи на тревожност[/caption]

Възможно е обаче, Иво Аръков да е повален от огромен стрес, тъй като малко по-късно той изпадна в откровения за ужаса, който е изживял, когато е бил поръчан за нападение и побой. Иво Аръков призна в Изповедалнята, че няма точна представа за поръчителя си, но е сигурен, че боят е предизвикан заради идеята му да отваря собствен ресторант и да се внедри в ресторантьорския бранш.

Иво Аръков не скри тревогата си от евентуални бъдещи нападения и заплахи и сподели, че побоят над него го е накарал да се откаже от важни планове в живота си и да се отдаде единствено на актьорската си професия.

Признанието на Иво Аръков се прие със смесени чувства, както от съквартирантите, така и от зрителите, много от които коментираха във форумите, че това е заблуда от страна на актьора, чиято единствена цел във Вип Брадър е да спечели не толкова пари, а слава и да се залепи за най-изгодната от Вип персоните вътре.

Припомняме, че далеч преди да стане популярен с участието си в 1-2 сериала, Иво Аръков бе познат на българите единствено като нечий любовник - първо на Мариус Куркински, после на Мария Илиева, а накрая и на Мика Стоичкова. Днес обаче той е изоставен от всички тях и вероятността да преследва поредния "улов" е голяма.