Камелия действително показа, че е готова на всичко, за да впримчи Ивана!

След скандалната изневяра и раздяла с Люси Дяковска, предателката Камелия отново шокира обществото, но този път с помощта на щерката на Йорданка Христова - Ивана. Двете са заедно повече от половин година и въртят столичното кафене, което Люси Дяковска отвори с личните си средства докато беше още заедно с Камелия.

Днес певицата окончателно се установи в Берлин, за да изтрие спомена за мръсната игра на Камелия, която пък се почувства свободна да припознае малкия бизнес и да го развърти с новото си гадже.

[caption id="attachment_333497" align="alignright" width="300"]Камелия Камелия и Ивана щели да стават мама и тате - Данчето Христова в потрес[/caption]

Камелия обаче се оказа по-предвидлива и хитра, отколкото я мислеха всички. Тя очевидно е решила да задържи до себе си Ивана (дали от искрена любов или от интерес, това е друг въпрос). За целта тя си е наумила да забременее и да роди дете на Ивана. Да, няма лъжа - двете ще стават "мама и татко", като разбира се, ще използват услугите на донор при ин витро процедурата.

Ивана не искала и да чуе за бременност, затова Камелия щяла да се нагърби с тази сложна мисия. Това разкриха близки до двойката, а новината втрещи всички - най-много обаче потресе естрадната ни легенда Йорданка Христова, която буквално онемяла от шока.

"Данчето приема ориентацията на дъщеря си Ивана, но все се надяваше, че ще има свое внуче. Щеше й се или Ивана да размисли и да си намери подходящ мъж, или поне да се подложи на ин витро. Сега, когато разбра, че Камелия щяла да й ражда дете, не е на себе си. Няма да се лъжем - Йорданка Христова никога не е харесвала Камелия и след всичко, което тя причини на Люси Дяковска, подозренията й са напълно основателни", разкриват близки до семейството на звездата и Ивана.

Из светските среди на столицата веднага се заприказва, че този ход на Камелия е замислен перфектно с цел да върже Ивана, която била с доста чепат и свободолюбив нрав. "Камелия отдавна е ясна на всички с това, че си търси жена, но само и единствено жена с финансови възможности. Първо Люси я набута в светските среди, сега Ивана я поддържа там - играта е пределно ясна", убедени са столични бръмчалки.