Христо Сираков не само прости на невярната Биляна Евгениева, но си я прибра обратно!

Сензационна новина обиколи медиите днес, когато стана ясно, че скандалната двойка Христо Сираков и Биляна Евгениева са отново заедно. И това е самият факт! Ицо Стоте манекенки не само прости на невярната си бивша годеница, но си я прибра обратно - за шок и ужас на близките и познатите си.

Двамата с Биляна Евгениева бяха засечени на интимна вечеря в известен столичен сръбски ресторант, където под пламъка на свещите, вечеряха гъши дроб, телешки джолан с гъби и манатарки в масло. През цялото време се държаха за ръце, а след около час към масата им се присъедини друга влюбена двойка, пише вестник "Уикенд".

[caption id="attachment_336644" align="alignright" width="225"]Христо Сираков Истинска любов или тайно отмъщение е постъпката на Христо Сираков?![/caption]

Очевидно е, че двете двойки са имали специална уговорка за вечерта, като през по-голямата част от времето придошлите са вдигали наздравица след наздравица - очевидно в чест на Христо Сираков и Биляна Евгениева.

"Това е безумие! Христо или е полудял, или критическата възраст яко го е ударила, за да направи такова нещо. Та той забрави ли какво унижение пред цялата страна му спретна Биляна и какви обиди наговори за нея впоследствие?! А може пък това да е целенасочен ход от негова страна и да замисля след това да й го върне по същия начин", коментират бизнес познати на Христо Сираков.

Припомняме, че Христо Сираков предложи годеж на Биляна Евгениева преди около година, но само месец по-късно тя бе хваната в крачка да се натиска и целува с плейбоя Благой Георгиев насред магистралата.

Разбира се, флиртът й с футболиста не продължи по-дълго от няколко дни, след което Биляна падна на колене за прошка пред Ицо Стоте манекенки, но той не искаше да чуе - което е напълно нормално. Какво се е случило с него днес обаче, само той си знае.

Тепърва ще разберем дали наистина любовта на Христо Сираков към Биляна Евгениева е толкова голяма, или опрощението му е само привидно, а крие зад себе си отдавна планирано отмъщение.