Никол Шерцингер и Гришо отново заедно в Ню Йорк!Никол Шерцингер пристигна

при Григор Димитров - Гришо. Двамата се оказаха за първи път в един и същи град, след като се разделиха преди около година. [caption id="attachment_431756" align="alignright" width="300"]Гришо Гришо и Никол заедно в Ню Йорк, но не заедно като двойка[/caption] За съжаление на феновете им обаче, те не са се събрали, а певицата просто се оказа в Ню Йорк по същото време, когато там беше и тенисиста. Певицата пристигна в Ню Йорк само ден преди Гришо да загуби на полуфинала от Данил Медведев. Това даде надежда на някои от феновете им, че ще се съберат отново. Но те дори не са се срещнали, въпреки че обичайно ги канят на едни и същи места.

Никол и Григор не поддържат никаква връзка след края на отношенията си преди няколко месеца. Шерцингер вече не харесва статусите му в социалните мрежи, а неотдавна призна, че отново е сама, пише вестник "България днес".

Никол всъщност пристигна в Ню Йорк само заради Седмицата на модата. Певицата имаше покана за парти на „Венити Феър” и „Ел” преди старта на дефилетата. След това бе специален гост на ревюто на своя приятел—дизайнерът Джереми Скот. И дори се разходи по червения килим с негов тоалет, за да му направи още по-голяма реклама. Компания по време на партито й правеха рапърката Саути и Джиджи Хадид. А след това Никол се върна в Австралия, където е жури на музикален формат. По време на престоя си в Голямата ябълка, певицата успя да се снима и с група пожарникари. „Обичам Ню Йорк и нюйоркчани. Особено, когато се сблъскам с истински супергерои. С цялата ми любов и възхищение”, написа Никол, чийто престой там бе едва около 48 часа. През цялото време Димитров бе посветен на подготовката на мача с Медведев. След края на срещата обаче, той намери малко време и за себе си, като посети известен фризьор в Ню Йорк. Следващият турнир на Гришо е в Ченду и е от категорията АТП 250, като започва от 23 септември. Междувременно бащата на тенисиста споделя, че той е в много по-добра форма отпреди. „Григор имаше 40% разкъсване на мускула в раменната става. В момента няма абсолютно нищо. Това е една от причините да бъде освободен и да играе с по-голямо желание”, разкрива баща му Димитър Господинов.