Галена чу непоносими и отвратителни неща за себе си!

Любимата поп фолк изпълнителка на българите за 2013-та година Галена се оказа в центъра на заформящ се грандиозен скандал. Чаровната сладурана, която винаги е обичала да стои далеч от разправиите и препирните с колежките си в жанра, днес е на топа на устата. И чу за себе си отвратителни и гадни неща.

Те излязоха от устата на позалязлата колежка на Галена - Силвия, която не можа да сдържи злобата си и изстреля словесна бомба срещу слънчевата изпълнителка. Силвия първо обвини Галена на всеослушание, че не може да пее и е пяла адски фалшиво по време на дуета си с Фики Стораро на наградите на телевизия Планета.

[caption id="attachment_310013" align="alignright" width="300"]Галена трябва да отговори на обидите на Силвия, това е недопустимо, смятат феновете й Галена трябва да отговори на обидите на Силвия, това е недопустимо, смятат феновете й[/caption]

Силвия директно се изцепи, че Галена е трябвало да пее на плейбек, за да не се излага, както и да взима уроци по пеене при Фики, защото явно гласът й хич го няма. Тези и куп други нелицеприятни неща изписа Силвия в социалната мрежа, но върхът на всичко или черешката на тортата, дойде по-късно.

С риск да си навлече лютата омраза на многобройните фенове на Галена и да започне открита война с чаровната певица, Силвия скъса синджира и обяви, че кариерата на Галена се дължала най-вече на прословутия й видеоклип във ваната, който я бил изстрелял на върха. Преди да се покаже дибидюс никой не знаел за нея, не спира да дудне Силвия.

И не на последно място тя заяви, че пробивът на Галена и задържането й на музикалния пазар се дължи на богатия й мъж Галин, който плащал като поп всичките й прищевки, плюс видеоклиповете, снимките, че дори и въртенето й по телевизия Планета.

След толкова злоба и жлъч от страна на Силвия, с която Галена никога не се е занимавала, камо ли да обижда, се очаква реакцията на самата Галена. Защото казаното срещу нея, е абсурдно, категорични са феновете й.

)