Позабравената поп фолк дива Теодора отново се връща в България

След десет години престой в Америка тя си идва в родината. Освен това певицата изразила желание да възобнови кариерата си.

Позабравената певица се хвалеше тогава, че й повървяло в личен план. Не спираше да се фука и с уредения си дом, обзаведен по американски тертип.

„Живеем изключително уреден живот в Америка. Нямам никакво намерение да се връщам в България. Радвам се на това, което ми се случи“, написа тогава фолкаджийката.

Определено певицата не бе сред най-хитовите и не й вървеше в кариерата. Но тя сбъдна мечтата на колежките си, като ловна богат и състоятелен мъж. Българин, който от години живее в страната с неограничените възможности и нямал намерение да се връща трайно в България.Той имал и вече уреден статут на американец. Теодора бързо го оплела в мрежите си и двамата замислили план как да излъжат американското посолство, за да я пуснат. Тя представила всички документи, които гарантират стабилно материално положение, но „забравила“ да каже, че е бременна. Което категорично й спъвало емигрирането зад океана.

Все пак тя заминала и дори таткото присъствал на раждането на първородната им дъщеричка. След което Теодора роди второ, пак момиче.

Не се знае каква е причината тя да се върне с подвита опашка отново в родината. Вероятно семейното щастие й е изневерило. И клетвите й, че кракът й няма да стъпи отново в България.