Младият Филип Буков, който допреди участието си в "Откраднат живот" не беше познат на никого, днес се радва на широко внимание, еле пък от страна на нежния пол. Това добре, но преди часове той отчая фенките си с новината, че е обвързан. Но със сигурност не е гадже с певицата Виктория Георгиева, с която просто заснеха клип заедно.

Буков хвърли бомбата като не само призна, че има сериозна половинка, но и че му е било изключително трудно да я свали. Мацката направо го побъркала и го накарала да си говори сам, защото дълго време не вярвала и на сричка от думите му.

"Беше ужасно, откачах. Тя не вярваше на нищо от това, което казвам или правя и смяташе, че гледам на нещата помежду ни като на редови флирт и краткотрайна свалка. Как да обясниш на подобно човече, че в главата ти са сериозни мисли и намерения?!", смее се Филип, който не крие, че преди време сърцето му е било разбито от бивша, с която ходел цели девет лета.

"Имах много трудни моменти, да. Когато хората си мислеха, че съм се надул от славата покрай сериала, родителите ми се развеждаха и това беше и стрес, но и облекчение. Всъщност, ако не беше дядо ми, който ни е подкрепял винаги, нямаше да сме това, което сме в момента. А с баща ми не ме свързва нищо", каза Филип пред Мон Дьо.