Наскоро Фики сподели, че годежът с Гюлджан предстои, а сега разкри и кога точно ще бъде той!

Няма мърдане! Въпреки недомлъвките, с които Фики говори за отношенията си с Гюлджан, годежът се задава на хоризонта, а догодина ще бъде така очакваната сватба. Стораро-младши разкри, че пръстен с намерения за брак не е давал, но само след два месеца и това ще се случи, научи kliuki.bg.

[caption id="attachment_385825" align="alignright" width="300"]Фики ще се сгоди на рождения ден на баща си Фики ще се сгоди на рождения ден на баща си[/caption]
 Изпълнителят е избрал датата 2 август, за да падне официално на колене пред своята Гюлджан и да й поска ръката. Датата никак не е случайна и крие своята символика. В семейство Стораро има традиция да се организират двойни празници и да се струпват поводи за веселба. На деня, избран за годежа, таткото на Фики има рожден ден.
А какъв по-добър подарък за нея от това да даде благословията си на 22-годишния си син?! Гюлджан е любимка на цялата рода и всички с нетърпение очакват да станат едно семейство. Този път, пръстенът няма да бъде подарен в Белгия, а в България. Специално за повода родителите на бъдещата булка ще пристигнат у нас и ще се срещнат със сватовете.
Това няма бъде първото подобно събиране, но със сигурност ще е по-специално! Още повече, че след 2 август, Гюлджан и Фики официално ще заживеят заедно и ще започнат да броят дните до сватбата. тя се очаква да бъде догодина, но точна дата все още няма, пише pik.bg.
Цялата рода на Стораро в нетърпение очаква втория ден на най-топлия месец. За тях е традиция да празнуват важните събития едновременно. припомняме вси, че миналата година на 30 ноември Фики представи дебютния си албум, който дойде като подарък за рождения ден на по-малкия му брат.