Шокът след снощния епизод на "Ергенът" бе голям за зрителите, но истински брутален за тази, която получи червения картон от Евгени Генчев. А именно Ирина Карабаджак.

Гърлата от Молдова остана като закована и няколко секунди даваше "заето" след като не чу името си при връчването на последната роза. Цветето отиде при Поли, която, милата, бе сигурна, че си отива.

Всъщност всички бяха убедени, че Поли ще си тръгне, та тя дори нямаше една среща снощи с пианиста, не си размениха и дума. Но понякога това се оказва по-добрият вариант. Защото именно срещата на Карабаджак с Евгени на пейката й изигра много кофти шега.

Източници от кухнята на формата разкриха, че Генчев не само е бил разочарован от разговора с Ирина, но и отвратен. Тя му се сторила лека и куха с мечтите си всички, дори и непознатите мъже и жени, да я заглеждат и да й правят комплименти по улиците.

"Аз не действам така с жените, не искам да се чувстват сякаш са предмет, някаква закуска", коренно различно мнение изрази Евгени, а онази продължи да му кудкудяка плиткоумни думички. Плюс това гримът й бе безумен, досущ като на някоя труженичка по хотели и магистрали.

"Всичко това отблъсна наистина Евгени и той беше категоричен, че тя е, която си тръгва, без значение какво ще му кажат от екипа", обясниха източниците.