Слави Трифонов щастлив в новата си връзка, забрави Мартина!

Мартина Огнянова сигурно си гризе ноктите от яд като разбра, че Слави Трифонов си падна по далеч по-хубавата от нея мадама!

Слави Трифонов и Мартина Огнянова се разделиха окончателно след 4-годишна връзка, след като танцьорката го направи рогоносец и месеци наред му изневеряваше с боксьора Коко Колев. Бесен от новината, шоуменът събра набързо партакешите на Мартина и скорострелно я изрита от дома си.

[caption id="attachment_337565" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов замени Мартина с далеч по-голяма красавица от нея[/caption]

Болката и унинието на Слави Трифонов по невярната му половинка обаче не трая дълго. Докато Мартина Огнянова мачка чаршафите на младичкия и мускулест Коко Колев, но за сметка на това й се налага да си брои стотинките, то Слави моментално бе нападнат от десетки златотърсачки.

Нито една от тях обаче не я огря, тъй като Дългия е прословут в способностите си да разпознава бързо използвачките и да им показва пътя. За сметка на това обаче той си падна лудо по новата жена в живота си, която досущ като Мартина е балерина - и на това ако не му се казва съдба, здраве му кажи!

[caption id="attachment_337566" align="aligncenter" width="190"]Ето я прекрасната Георгина Коева Ето я прекрасната Георгина Коева[/caption] [caption id="attachment_337567" align="aligncenter" width="300"]Готина е, а?! Мартина не изглеждаше толкова добре Готина е, а?! Мартина не изглеждаше толкова добре[/caption]

Хубавицата, която завъртя главата на Слави Трифонов носи рядкото име Георгина и вече е достоен член на балет "Магаданс". Всъщност като казваме "новата" на Слави, трябва да уточним, че Георгина не е толкова нова - двамата се познават отпреди, защото кръшната мадама е работила с Дългия в проекта "Танцувай с мен" и "Магаданс предизвикателството" като е помагала на екипа и участниците в тях.

[caption id="attachment_337568" align="aligncenter" width="300"]Хубавата танцьорка омагьоса Слави Трифонов Хубавата танцьорка омагьоса Слави Трифонов[/caption] [caption id="attachment_337569" align="aligncenter" width="208"]Очарователна и красива, Георгина притежавала и завиден интелект Очарователна и красива, Георгина притежавала и завиден интелект[/caption]

"Двамата със Слави се познават отдавна, но само бегло. А и тогава той беше с Мартина, така че между него и Георгина нямаше абсолютно нищо. Слави е толкова ангажиран с работа, че не му остава време за жени и личен живот, напук на представите на хората. Сега сигурно всички ще тръгнат да разправят как винаги си сваля мацки от балета, но на практика той живее в студиото и срещите му с хора извън телевизията са огромна рядкост", разкриват истината служители от "Шоуто на Слави".

Бомбата за новата връзка на Слави Трифонов и Георгина вече е хвърлена, а това, което се знае към момента е, че красавицата очаровала Дългия със своята почти детска непосредственост, интелигентност и завидна обща култура - неща, които Мартина така и не притежавала.

Как ще се развият отношенията им занапред обаче и дали от това ще излезе нещо наистина сериозно, само времето ще покаже.