Влади Въргала пак се уреди с щура и луда мацка!

Влади Въргала има нова любов и е във вихъра си. Явно отношенията им стават все по-сериозни, щом той се реши да пусне и обща снимка с любимата. Това е Калина Каменова, която работи като начална учителка, но пък по нищо не й личи да е такава. Вместо кротка и сериозна, Калина има вид на точно обратното - дива, щура и запалена рокерка. С Влади явно делят една страст към моторите.

Бомба: Ето я новата любов на Влади Въргала! (Снимки на дивата Калина)

Актьорът не иска да се впуска в подробности и да разказва нашироко за личния си живот, защото вече го направи веднъж и претърпя абсолютен крах. Става дума за любовта му с актрисата от турски произход Тезджан Ферад, която бе дълбоко влюбена в него. Двамата изживяха емоциите си за около година и по-малко, а после Влади си би камшика.

Бомба: Ето я новата любов на Влади Въргала! (Снимки на дивата Калина) - Снимка 2

Помним, че имаше време, в което самата Ферад не издържа и написа в нета колко разочарована се чувства от Въргала и как не иска и да се сеща за тази връзка. Джани обаче е умно момиче и явно скоро е превъзмогнала обидата. Към момента тя и Влади са приятели и той редовно се радва под снимките и постовете й.

Каква е била причината да се разделят обаче, не е ясно. Въргала се разведе и с майката на двамата си наследника Силвия, за която още твърди, че му е повече от близък и скъп човек. Там причината бе чашката и дълговете на актьора.