Мария Илиева се появи в истинския си вид на снимки снощи и моментално разбуни духовете. Певицата е заснета по време на участието си в морско заведение, в деня на София и празника Вяра, Надежда и Любов.

Бомба: Ето я истинската Мария Илиева - без фотошоп и вталяване! (СНИМКИ от снощи)

Облечена в жълта рокличка, Мария се е покатерила на гигантски високи обувки с ток и дебела платформа, като очевидното им предназначение е да поприкрият наднорменото й тегло. Знаем, че високите токчета оптически издължават фигурата и я правят да изглежда по-стройна.

Също както и косата, която в случая на Мария е прибрана на кок, за да подчертае шията й. Въпреки всичко това клиентите на заведението нямаше как да не забележат, че любимката им се е поналяла. Това личи особено в крачетата на Илиева над коляното, както и в голите й до раменете ръце, които са откровено пухкави.

Но пък е обяснимо това положение, защото знаем, че Мария е на 45 години и е родила две деца, едното от които доста късно. Преди години, в началото и средата на кариерата си, тя беше дори доста слаба, но и сега се намират фенове, които я харесват така, както е в момента.

"Пищна и сочна красавица е сто пъти по-готино от някоя изсушена скумрия", насърчават я те.