Зрителите си мислят, че няма по-нещастни същества от момичетата, които "Ергенът" отпраща без роза от предаването и това донякъде е така. Лично сме виждали сълзите в очите им - къде от наранени чувства, къде от стъпкано его, но... има една участничка, която със сигурност е благодарна на Евгени Генчев, че й би шута от формата и това е Меган.

Знаем, че Меган бе любимка на зрителите заради интелекта, възпитанието и културата си. Тя нямаше нищо общо с нашенските кифли, а и това е съвсем нормално, защото е учила и работи в Канада - държава, в която силиконът и джуките на вулканизатор не са на мода.

Всички видяхме как Меган не успя да си пасне с пианиста, който, свикнал с наглото и агресивно поведение на останалите, я счете за скучна и може би дори задръстена. Е, той ще съжалява... защото Меган обяви официално, че й се е случило най-голямото щастие - влюбена е.

Оказа се, че след предаването, което приключи снимките си още есента, тя се е върнала в Канада и там е срещнала своя нов приятел. Въпросният няма нищо общо с Генчев, защото съумял да види под "маската" й на стеснение и да я предразположи така, че да му разкрие себе си.

"Сега съм невероятно щастлива и съм наистина благодарна на Евгени за решението му. Ние просто не сме един за друг като хора. В предаването имах чувството, че го харесвам като мъж, но е било заблуда, а и той не се постара да ме опознае. Но вече знам, че е било, за да се случи нещо прекрасно", казва Меган.